Notice

The Bose Community Forum was launched at a time when robust online support was not available for Bose customers. Over the past several years we have added new online service channels that provide a more interactive and complete digital experience. Additionally, we have enhanced the My Bose Account capabilities to deliver a more personalized and self-service experience. As a result, Bose has made the decision to close Community Forum for Consumer electronics products on September 30th. The Bose Pro portion of the Community will still operate as usual.


Please visit our support homepage to experience one of our many other digital service channels or simply use your Community log-in credentials to sign in to your My Bose Account to view your orders and view support options.


Thank you to all who have contributed and benefited from interacting in our Community. We look forward to continuing to serve you online.


Regards,
Bose Customer Service Team
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Karan Singh Arora
Participant
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Jul 9, 2021

NC 700 Bluetooth turned off

My Bluetooth headphones that is NC 700 got a voice note that the Bluetooth is turned off and later now I can’t turn it on. I tried doing all the following steps mentioned but still it’s the same ! I spoke with the service Center guy as well he said it’s not under warranty and we cannot do anything about it. Like buying 20-25k rupees headphone is waste after a year. please help me out in this asap 

details you can include (if applicable) the easier it will be for others to try and help. Go to https://bose.life/2K1GbJl for a helpful post on how to find relevant information, including your firmware and app version information!

 

Bose product name

NC 700 

 

Country

INDIA

 

Firmware Version

1.8.2

App Version

 

What devices were you using that were affected and what version are they on (e.g. Samsung Galaxy S9 on Android 11, iPhone X on iOS14, etc.)

Detailed description of the issue and steps to reproduce

 

What environment do you experience the issue in? (e.g. noisy office, quiet kitchen, etc.)

 

When did you start to experience the issue? Did it work correctly previously?

 

Any troubleshooting steps you took