js12345
Audible Advocate
  • 1
  • 1
  • 0
Registered since

Oct 25, 2019

Re: QC35 II default noise cancelling

Put me down for this as it is really frustrating to be set to ANC HIGH every time I use the headphones :S

Highlighted
Kitlard
Audible Advocate
  • 2
  • 1
  • 0
Registered since

Nov 28, 2019

Re: QC35 II default noise cancelling

I signed up only to request this feature.
It's annoying as hell. 

Just remember the last setting!

RVDB
Audible Advocate
  • 3
  • 8
  • 0
Registered since

Oct 17, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling

I think the dev's are still working on it. 🤣

Headphone User
Friendly Fanatic
  • 9
  • 8
  • 0
Registered since

May 18, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling

If only...
This frustrates me literally every day when I'm using the device.

At this point I've given up and just accepted that the dev's literally don't care about adding features that the users actually request.

I cannot imagine this would take a single developer longer than one afternoon to implement.

Headphone User
Friendly Fanatic
  • 9
  • 8
  • 0
Registered since

May 18, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling

@Shiloh_C 

Are you sure you didn't accidentally put the suggestion in the garbage bin instead of forwarding it to the developers?
Common mistake to make and it would explain a lot!

cristian9509
Silent Starter
  • 1
  • 3
  • 0
Registered since

Dec 12, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling

Hey everyone. I too have the same frustration. I don’t think it’s developers fault but rather their marketing team had other ideas. Q35 II was not added that feature because it was added in the new 700 headphones. Just a simple checkbox in the app but which does exactly what is needed. My guess? I think they wanna force as many as they can to upgrade ($400 upgrade).

RVDB
Audible Advocate
  • 3
  • 8
  • 0
Registered since

Oct 17, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling

What do you think? I'm ever going to buy a Bose product ever again? Everybody who says what I think about my headset I say is **bleep** and I recommend Sony WH-1000XM3. I'm continuing my crusade until they fix this.

Headphone User
Friendly Fanatic
  • 9
  • 8
  • 0
Registered since

May 18, 2018

Re: QC35 II default noise cancelling


@cristian9509 wrote:

Hey everyone. I too have the same frustration. I don’t think it’s developers fault but rather their marketing team had other ideas. Q35 II was not added that feature because it was added in the new 700 headphones. Just a simple checkbox in the app but which does exactly what is needed. My guess? I think they wanna force as many as they can to upgrade ($400 upgrade).


This sounds like the most plausible explanation of what's going on here, and I frankly see this as a disgusting marketing tactic. The effect this has on me is the opposite of what the marketing team has likely envisioned, and I expect many others in this thread to think similarly. I am not going to upgrade, but rather avoid Bose products altogether going forward.

bad_astronaut
Audible Advocate
  • 1
  • 1
  • 0
Registered since

Dec 28, 2019

Re: QC35 II default noise cancelling

I agree.

 

This seems like very obvious improvement and frankly I'm surprised that Bose is taking many years to make this happen, if it even happens at all.

 

Bose - you've always had add your customers needs at the forefront until now. How many more years will there be before you implement this feature? Only greedy companies like Apple wait ages before improving their products, simply to keep up with the rest of the market.

 

We are counting on you to make this change soon! I love these headphones but I'm also getting very tired of pressing this **bleep** button every time I turn on the headphones, only to have the song interrupted by some robot voice.

 

Thank you

Neclimdul
Audible Advocate
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Jan 2, 2020

Re: QC35 II default noise cancelling

Considering returning Christmas present because of this. Ridiculous, what's the point of a preference you have to set everytime you use it. Since I have change it every time and don't want to spend several minutes opening and fiddling with app I have to reassign the action button so I also can't use the voice activation feature. 2 features basically broken. 

 

If this was some cheap brand I could console myself with the fact I got what I paid for but this is a premium product that was not cheap. Really disappointed.