cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AnonCoward
Contributor
  • 2
  • 3
  • 0
Registered since

Feb 3, 2017

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita

Using a PS Vita slim on 3.63 I can confirm:

 

1) QC35 on 1.06 (as shipped) connects via Bluetooth as expected. Works fine (though connection can be easily interrupted by hand placement). 

 

2) Following QC35 update to 1.29. Bluetooth audio no longer working. QC35 will connect to Vita but audio either suppressed or using the Vita speaker. Disconnecting QC35 will mute audio (indicated by icon in icon bar) as expected when a headphone is disconnected from Vita (if setting for such is enabled). No amount of setting clearing and re-connecting combinations resolve this repeatable problem. 

 

3) QC35 downgraded to 1.06. Vita and QC35 operate over Bluetooth as expected. 

sockatume
Contributor
  • 3
  • 14
  • 0
Registered since

Feb 2, 2017

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita

Here's the Settings screen with the QC35 connected:

 

 

This is with my other (or any other) headset:

 

estubbs
Collaborator
  • 2
  • 15
  • 1
Registered since

Jan 23, 2017

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita

I've updated to 1.2.10 and everything is working correctly now. Thanks!

View solution in original post

ST - Hearphones
Community Manager - Retired
  • 0
  • 2081
  • 160
Registered since

Dec 23, 2016

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita

Hi estubbs,

 

If you mark your post above as "Answered", then others who are interested in this thread will see that and have the option to jump directly the Answer.

 

ST

estubbs
Collaborator
  • 2
  • 15
  • 1
Registered since

Jan 23, 2017

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita

Done, thanks!
Jason_G
Community Manager - Retired
  • 0
  • 885
  • 26
Registered since

Sep 2, 2014

Re: Bug: QC35 firmware 1.2.9 and PlayStation Vita


@estubbs wrote:

I've updated to 1.2.10 and everything is working correctly now. Thanks!


 

Great!  Happy to hear 1.2.10 resolved the Vita issue for you.  Please let us know if anything changes but we'll lock this thread in the meantime as resolved.