Quiet Contributor
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Jun 2, 2019

Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Hi,

 

I currently have 700 soundbar, Bass Module 500 and Surround Modules.  If I add another Bass Module, would you recommend Bass Module 500 or 700?

 

Thanks

HTH

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Author Accepted Answer selected by HTH

Hello @HTH and Donbea44,

 

Welcome to the community, thank you very much for your questions. 

 

@HTH in regards to your question, if you would like two bass modules in your set up, you will need to have the same 2 bass modules. 

 

Donbea44, in order to connect your Soundbar 700 to your 700 Bass module, these can be grouped within the Bose Music App. If you need any instruction on how to do this, please click this link.

 

I hope this helps! 

 

Tegan M - Community Support 

 

 

 

 

 

Feel more. Do more. Be more.
New to the community? Check out our Community Guidelines and How to use the Bose Community for helpful hints on getting started.

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Gabby Guru
  • 266
  • 2094
  • 69
Registered since

Oct 18, 2017

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

I would want the 700, but can you mix and match?  IDK.

Highlighted
Gabby Guru
  • 256
  • 1244
  • 25
Registered since

Nov 12, 2015

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar


@HTH wrote:

Hi,

 

I currently have 700 soundbar, Bass Module 500 and Surround Modules.  If I add another Bass Module, would you recommend Bass Module 500 or 700?

 

I agree with @Xyz987 the 700 bass module is the better bass module but it might overpower your 500 bass module. I think for balanced low end sound I would put in another, matching, 500 bass module.


 

Highlighted
Silent Starter
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Jun 9, 2019

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Hi there everyone I just got q 700 sound bar with a 700 bass mod.......
Ok I got the sound bar work.
Now my question is. How do I connect the 700 bluetooth 700 bass mod
Can any one help ..... please
Highlighted
Moderator

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Author Accepted Answer selected by HTH

Hello @HTH and Donbea44,

 

Welcome to the community, thank you very much for your questions. 

 

@HTH in regards to your question, if you would like two bass modules in your set up, you will need to have the same 2 bass modules. 

 

Donbea44, in order to connect your Soundbar 700 to your 700 Bass module, these can be grouped within the Bose Music App. If you need any instruction on how to do this, please click this link.

 

I hope this helps! 

 

Tegan M - Community Support 

 

 

 

 

 

Feel more. Do more. Be more.
New to the community? Check out our Community Guidelines and How to use the Bose Community for helpful hints on getting started.

View solution in original post

Highlighted
Gabby Guru
  • 266
  • 2094
  • 69
Registered since

Oct 18, 2017

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Just follow the instructions that came with your product.

Highlighted
Quiet Contributor
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Jun 2, 2019

Re: Adding Second Base Module to 700 Soundbar

Thanks