Highlighted
Participant
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Nov 26, 2019

Bose bass modules

I have a the Bose soundtouch 300 soundbar and Bose acoustimass 300 bass module. I was wondering if it were possible to pair a Bose acoustimass 700 bass module, with my existing Bose 300 products. For dual subs?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Moderator

Re: Bose bass modules

Author Accepted Answer selected by BrandonCashWoods

Hello BrandonCashWoods,

 

Thank you for your post and welcome to the Bose Community. 

 

@Xyz987 is correct that you need two of the same bass modules. However, on this occasion, the Acoustimass 300 and the Bass Module 700 will work perfectly fine together. This is because they are essentially the same product but just alternative branding for the two different platforms (SoundTouch/Bose Music).

 

Please let me know if you have any further questions.

 

Warm regards,

Charlotte G - Community Support

Feel more. Do more. Be more.
New to the community? Check out the Getting Started board.
Help others find answers to your questions by clicking on 'Accept as Solution' at the bottom of a reply.
If you see a post you like, make sure to give it a thumbs up!

View solution in original post

7 REPLIES 7
Highlighted
Expert
  • 352
  • 2595
  • 104
Registered since

Oct 18, 2017

Re: Bose bass modules

You need two of the same bass modules.

Highlighted
Moderator

Re: Bose bass modules

Author Accepted Answer selected by BrandonCashWoods

Hello BrandonCashWoods,

 

Thank you for your post and welcome to the Bose Community. 

 

@Xyz987 is correct that you need two of the same bass modules. However, on this occasion, the Acoustimass 300 and the Bass Module 700 will work perfectly fine together. This is because they are essentially the same product but just alternative branding for the two different platforms (SoundTouch/Bose Music).

 

Please let me know if you have any further questions.

 

Warm regards,

Charlotte G - Community Support

Feel more. Do more. Be more.
New to the community? Check out the Getting Started board.
Help others find answers to your questions by clicking on 'Accept as Solution' at the bottom of a reply.
If you see a post you like, make sure to give it a thumbs up!

View solution in original post

Highlighted
Participant
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Nov 26, 2019

Re: Bose bass modules

Just to be clear, so the acoustimass 300 and 700 bass modules will play in dual together on the soundtouch 300 sound bar?

Highlighted
Expert
  • 352
  • 2595
  • 104
Registered since

Oct 18, 2017

Re: Bose bass modules

Yes.

Highlighted
Leader
  • 104
  • 458
  • 22
Registered since

Jun 7, 2017

Re: Bose bass modules

Exactly what my setup looks like ,ST 300 + AM300 & BM700 (VI300 as well of course ^^ ), eventho the app only shows 1 Sub, both are up and running.

Highlighted
Contributor
  • 2
  • 26
  • 0
Registered since

Oct 23, 2019

Re: Bose bass modules

Where do you have your 2 bass modules placed?  I have two and finding the best place in a room full of furniture is challenging 

Highlighted
Participant
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Nov 26, 2019

Re: Bose bass modules

Thanks. Everyone it worked flawlessly!