Notice

The Bose Community Forum was launched at a time when robust online support was not available for Bose customers. Over the past several years we have added new online service channels that provide a more interactive and complete digital experience. Additionally, we have enhanced the My Bose Account capabilities to deliver a more personalized and self-service experience. As a result, Bose has made the decision to close Community Forum for Consumer electronics products on September 30th. The Bose Pro portion of the Community will still operate as usual.


Please visit our support homepage to experience one of our many other digital service channels or simply use your Community log-in credentials to sign in to your My Bose Account to view your orders and view support options.


Thank you to all who have contributed and benefited from interacting in our Community. We look forward to continuing to serve you online.


Regards,
Bose Customer Service Team
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Nigeljkirby
Participant
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Mar 8, 2021

Bose t1 lost all channel settings

Before creating a new topic, please search the Community to avoid creating duplicate threads. If you are posting about a problem, the more of the below details you can include (if applicable) the easier it will be for others to try and help. Go to https://bose.life/2K1GbJl for a helpful post on how to find relevant information, including your firmware and app version information!

 

Bose product name

Tone match t1 connected to L1 model 2

Country

United Kingdom

 

Have been using this unit in a studio environment for nearly a year so not moved for mobile work.

Having had no problems at all with the T1 until yesterday, on start up unit reset all information relating to any channel, all EQ returned to flat and any effects returned to Bypass, unit is operating operating correctly as can gain all access to screens to re apply new settings. Can anyone let me know why this might have happened, months of fine tuning lost, probably should have saved , but on start up it always stayed with previous days setting .

 

I look forward to any comments and advice.   Many thanks

 

 

1 REPLY 1
Dylan_R
Moderator

Re: Bose t1 lost all channel settings

Hi Nigel!

Thank you for your post, sorry to hear this has happened.

Unfortunately, there is no way to recall temporary settings on the T1 once they have reset. I recommend recreating your previous setup as closely as possible, then saving to a Scene for easy recall in the future. 

Hope this helps!

Feel more. Do more. Be more.
Come check out my profile here. New to the community? Check out the Getting Started board.
Help others find answers to your questions by clicking on 'Accept as Solution' at the bottom of a reply. If you see a post you like, make sure to give it a thumbs up!