cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AndyDang
Collaborator
  • 2
  • 21
  • 1
Registered since

Aug 21, 2021

Need your help- Turn on the system (Bose L1 model II with T1 Tonematch) but hear no sound

Need your advice....

 

I connected everything on the Input channel : the micro on Channel 2, Iphone on channel 4/5 and my guitar on channel 1. I turned on my system (Model 2 with T1 tonematch). It worked perfectly yesterday. Today, I turn power on ..and try it all (all green light are on) ....but I hear no sound again.

Do you know the solution? 

 

Thanks in advance.

 

AndyNo sound 1.jpgNo sound 2.jpgNo sound 3.jpg 

3 REPLIES 3
Dylan_R
Moderator

Re: Need your help- Turn on the system (Bose L1 model II with T1 Tonematch) but hear no sound

Hi Andy!

Has this issue occurred again since you last tested the setup? It is unclear from the picture, but it looks like the channels may be muted on the T1 mixer.

Feel more. Do more. Be more.
Come check out my profile here. New to the community? Check out the Getting Started board.
Help others find answers to your questions by clicking on 'Accept as Solution' at the bottom of a reply. If you see a post you like, make sure to give it a thumbs up!
Seagullman
Advisor
  • 102
  • 1138
  • 0
Registered since

Dec 13, 2013

Re: Need your help- Turn on the system (Bose L1 model II with T1 Tonematch) but hear no sound

Hi Andy,

Welcome to the forum. 

I'm sorry to hear about your problems with your system.

If you haven't changed anything since turning it off in a working condition I would try disconnecting the Tonematch cable at both ends and then reconnecting it. I would also try disconnecting the cable to the sub and then reconnecting that. Sometimes the connections aren't as "good" as one thinks. Should this not work I would try connecting the T1 to the Power stand with a "normal" network cable to see if that works. I know that you might have tried disconnecting and reconnecting the cables, but it's always worth trying a different network/Cat cable to see if the fault lies there.

 

Sorry I can't be of more help. 

 

Take care in these difficult times.

 

Tony (Seagullman)

Seagullman
Advisor
  • 102
  • 1138
  • 0
Registered since

Dec 13, 2013

Re: Need your help- Turn on the system (Bose L1 model II with T1 Tonematch) but hear no sound

Hi Andy,

 

It would be cool to know if you managed to solve the problem, and if so where the problem actually lay. Feedback is something which has helped all of us over the many years that this community has existed.

 

Thanks.