Highlighted
Participant
  • 8
  • 310
  • 0
Registered since

Oct 1, 2008

Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

Probably it’s a known issue but the behavior of ON/OFF labels for the RC inputs on CRR sometimes isn’t correct when RCgroup condition is recalled by a ParameterSet. However, the actual routing is correct along to the RCgroup setting as far as I checked.

6 REPLIES 6
Highlighted
Bose Employee
  • 78
  • 1230
  • 4
Registered since

Oct 27, 2017

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

Hi Kakudo,

Is this the same issue as this post: LINK ?

We couldn't open your design. Can you check for special characters in you design, remove them and email me this new version?

On the issue: can you email me perhaps a screen recording or tell us which ON/OFF labels do not change.

Thanks in advance.

BR
Arno

Highlighted
Participant
  • 8
  • 310
  • 0
Registered since

Oct 1, 2008

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

Oh, I totally forgot that I posted the same issue. But I will send the data without 2-byte letters to you just in case.

Thanks,

Kakudo

Highlighted
Bose Employee
  • 78
  • 1230
  • 4
Registered since

Oct 27, 2017

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

My mistake of not responding to you on your first post.

I know if tested it before and Engineering tested it with an own build design. And so far we cannot reproduce it.

So it would be helpful to have you design and additional information is welcome 🙂

BR
Arno

Highlighted
Bose Employee
  • 78
  • 1230
  • 4
Registered since

Oct 27, 2017

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

Hi Kakudo,
Thank you for sending me the information.

I can reproduce and logged this issue.

PS it looks like it is only a visual issue, ON/OFF seems to work with the audio.

BR
Arno

Highlighted
Bose Employee
  • 78
  • 1230
  • 4
Registered since

Oct 27, 2017

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

HI Kakudo,

This should be resolved in CSD 5.1

BR
Arno

Highlighted
Participant
  • 8
  • 310
  • 0
Registered since

Oct 1, 2008

Re: Incorrect behavior of ON/OFF labels for RC inputs on CRR

Hi Arno,

That's good to hear.

Thanks,

Kakudo