tcarls
Participant
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Nov 26, 2020

Attempt to upload new sound fails at 35% completion.

Bose product name

Sleepbuds II

 

Country

USA

 

Firmware Version

11.9.0.0 (Sleepbud, System); 7.8.0.0 (Case); 0.3.0.0 (Radio)

App Version

3.0.2 (360)

What devices were you using that were affected and what version are they on

Pixel 3 XL (Android 11); Pixel 5 (Android 11)

Detailed description of the issue and steps to reproduce

I recently purchased a Sleepbuds II pair. The sounds they came preloaded with work fine, but when I try to load a new sound, it consistently fails at 35% completion.

 

If I have a sound playing while I'm trying to run an upload, only the left earbud -- and not the right -- has the sound "flicker" a few times just before the upload fails.

 

What environment do you experience the issue in?

N/A -- happens in all environments

 

When did you start to experience the issue? Did it work correctly previously?

Happened on first attempt to upload a new sound. Never worked correctly.

 

Any troubleshooting steps you took

Switched to a new phone, thus reinstalling the app from scratch.

1 REPLY 1
Hector_B
Moderator

Re: Attempt to upload new sound fails at 35% completion.

Hey tcarls, 

 

Thank you for posting and welcome to the Bose Community! Sorry to hear that you are having issues loading new sounds onto your Sleepbuds II. 

 

You've performed some great steps so far, which I am surprised haven't resolved your issue. Let's attempt to reset the Sleepbuds II by following the steps listed here

 

We also want to ensure that the Sleepbuds are running the latest software update by following these steps here.

 

Please do update us on the result of these steps.  

Feel more. Do more. Be more.
Come check out my profile here. New to the community? Check out the Getting Started board.
Help others find answers to your questions by clicking on 'Accept as Solution' at the bottom of a reply.
If you see a post you like, make sure to give it a thumbs up!