Quiet Contributor
  • 0
  • 4
  • 0
Registered since

Aug 16, 2017

SoundTouch Wireless Link, unable to connect to new network

Switched from AT&T to Comcast/Xfinity for my internet and can’t connect my SoundTouch Wireless Link to the new network. No issues with connecting my two ST20s or single ST10. The Wi-fi indicator on the SoundTouch Wireless Link will not change to amber. I’ve removed it from the system and added it again several times yet am still unable to connect. 

2 REPLIES 2
Highlighted
Community Manager - Retired
  • 0
  • 3060
  • 132
Registered since

Mar 15, 2018

Re: SoundTouch Wireless Link, unable to connect to new network

Hi reverber8

 

Thanks for posting in the community! Sorry to hear about the issues, but would be glad to help!

  • How far is the SoundTouch Wireless Link adapter from the router?  
  • What is the current LED status of the adapter? (blinking white/blinking amber)
  • Can you try and factory default the adapter which should put it in setup mode again?  Steps can be found HERE

Let us know so we can help resolve the issue!

 

Warm Regards,

Tony A - Community Support 

 

Highlighted
Quiet Contributor
  • 0
  • 4
  • 0
Registered since

Aug 16, 2017

Re: SoundTouch Wireless Link, unable to connect to new network

The Soundtouch is approx 20 feet from the router and previously worked at this very same location before the switch from AT&T to Comcast.

The LED status is blinking white and them goes dark. Never goes amber.

I'll try the factory default reset.