papa-nundo
Silent Starter
  • 0
  • 2
  • 0
Registered since

Sep 2, 2017

SoundTouch and Logitech Media Server

Hello,

is there any chance to connect a SoundTouch box to a running Logitech Media Server?

Thank you!!

 

5 REPLIES 5
Moderator - Retired
  • 0
  • 2527
  • 99
Registered since

Aug 25, 2017

Re: SoundTouch and Logitech Media Server

Hi there papa-nundo!

 

Thanks for reaching out and great question!  I am curious - which SoundTouch product do you have?  This information will help me to answer your question.  

 

Thanks again,

Shiloh_C

papa-nundo
Silent Starter
  • 0
  • 2
  • 0
Registered since

Sep 2, 2017

Re: SoundTouch and Logitech Media Server

SoundTouch 10.

But I would be thinking about an upgrade, if that would help ...

 

 

Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: SoundTouch and Logitech Media Server

Hi papa-nundo,

 

Thanks for the info.  Logitech media server is made specifically for playback on Logitech devices like the Squeezebox.  It is not compatible with SoundTouch devices, but it might work.  Do you currently have a SoundTouch 10 system?  You can test it and try to add a Logitech Media Library and see what happens?

Let me know if you have any other questions.

Best,

Brandon

bill_ohio
Silent Starter
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Dec 4, 2017

Re: SoundTouch and Logitech Media Server

Could you use the AUX connecter from the Logitech device to the SoundTouch ?    Squeezebox running on LMS would control audio stream to SoundTouch?    

Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: SoundTouch and Logitech Media Server

Hi bill_ohio,

 

Absolutely, that would work just fine.

 

Best,

Brandon