Highlighted
Participant
  • 0
  • 21
  • 0
Registered since

Mar 5, 2017

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Brent,

 

I am still awaiting a reply from you on this matter. It appears that BOSE have gone very quiet on this matter.

 

Thanks

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 128
Registered since

Dec 5, 2016

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Hi psmithps,

 

I apologize about the delay with response. I have escalated this to engineering for you. If you there is any additional information needed, we will reach out to you.

 

Kind Regards,

Joel - Bose Support

Highlighted
Participant
  • 0
  • 6
  • 0
Registered since

Feb 2, 2018

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Hi everyone. After hours of troubleshooting my issue how now been resolved.

The issue was a hardware fault with the HDMI ARC. I had to drop the soundbar to BOSE Tech Support in Sydney for a repair. All working fine now.
Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 1641
  • 95
Registered since

Dec 5, 2016

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Hi Mariani76,

 

Thank you for providing this update. We're happy to hear that everything is working now!

 

Best regards,

 

Brian - Bose Support

Highlighted
Contributor
  • 2
  • 5
  • 1
Registered since

Jan 3, 2018

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Hi Moderators and Bose Technical Support,

 CC: Mariani and others facing similar/same issues

 

Ref: Mariani's feedback above about ARC issue.

 

Does that mean everyone has to bring their ST300 to BOSE for repair.. or does this lead to a product recall..?

 

Almost everyone of us here must have done enough of research and reading before investing in world renowned product

like Bose sound systems. I am surprised to hear so many issues going on at the moment with Bose Soundtouch products.

I do appreciate that Bose really step up and provide solutions for their customers. 

While highly commending the Moderator's reponsibility in conveying the feedback and issues from customers, I sincerely expect

you to escalate the issues to resolve them the soonest.

 

btw, I've tried all possible combinations of reset and reconnections, no joy yet 😞

 

Kind regards,

Adsun

 

 

 

Highlighted
Participant
  • 0
  • 12
  • 0
Registered since

Feb 2, 2018

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

only a fiew people are getting help. The problem i've raised isn't solved yet.

 

Using an optical cable resolves the problem of no sound but nou i have to use more remote controls to use the soundbar and tv. 

Highlighted
Participant
  • 0
  • 21
  • 0
Registered since

Mar 5, 2017

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Yes, i have the same, working fine with optical cable but have to use both remotes.

 

I am still awaiting a fix from BOSE.

 

 

Highlighted
Contributor
  • 2
  • 5
  • 1
Registered since

Jan 3, 2018

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Brian/Brent/Joel,

 

Any update on this issue folks..? appreciate your response.

 

Kind regards,

Adal

 


@Joel_D wrote:

Hi psmithps,

 

I apologize about the delay with response. I have escalated this to engineering for you. If you there is any additional information needed, we will reach out to you.

 

Kind Regards,

Joel - Bose Support


 

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 128
Registered since

Dec 5, 2016

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Hello Adal and psmithps,

 

I checked the recent activity on the ticket I put into engineering. At this time, I do not have any further information. Once there is an update, we will communicate it to this thread.

 

Kind Regads,

Joel

Highlighted
Contributor
  • 2
  • 5
  • 1
Registered since

Jan 3, 2018

Re: [Soundtoch 300] sudden no sound over ARC

Author Accepted Answer selected by Jarnoootje

Hi All,

 

There was an update yesterday on soundtouch speakers. I did that and disconnected Optical cable,

tried the HDMI cable through ARC and it'sworking now however am not sure if it's due to the update.

Nonethless, it's worth the shot for anyone that faces ARC cable connection problem.

 

Adsun

ps: will keep us all posted if it drops again

 

 

 

View solution in original post