DonHarman
Contributor
  • 5
  • 17
  • 0
Registered since

Sep 1, 2017

Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

Set Internet Radio Locale - when trying to set this it eventually gets a 1046 Errror

 

This is not working all of a sudden .  Sound Touch App Info

When opening the App on Phone or Ipad I get the 1029 error.

 

19.1.9 Interface Version : Protocol Version 60

App Version 18.1.4

 

All the Internet Radio Stations are now not working only via TuneIn

 

SoundTouch 20

19.0.13 Software Version

5 REPLIES 5
wacooke@optusnet.com.au
Participant
  • 0
  • 2
  • 0
Registered since

Nov 19, 2018

Re: Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

It would seem that Bose has withdrawn this option to force people through TuneIn no doubt with the requirement to pay for the radio inthe future.

 

All internet radio stations on all my systems have stopped working.

 

Same problem.

GAJ
Participant
  • 0
  • 4
  • 0
Registered since

Nov 19, 2018

Re: Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

All my radio stations stopped working this morning.  I have re-set my speaker to factory settings & am re-loading all the pre-set radio stations via Tunein.

DonHarman
Contributor
  • 5
  • 17
  • 0
Registered since

Sep 1, 2017

Re: Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

Latest version arrived this morning. Say goodbye to Internet Radio and hello to Tune in....I’m guessing hello to Ads. Not too impressed really. 

Joel_D
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 128
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

Hello All,

 

We are currently experiencing a service interruption with Internet Radio which may affect a preset on your SoundTouch device using this service. To use presets with your preferred radio station, you can use the TuneIn service available via the SoundTouch app.

 

Best Regards,

Joel - Community Support

Joel_D
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 128
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Speaker Settings >> Speaker Name >> Set Internet Radio Locale

Hello All,

 

Thank you for all the posts.

 

We will have updates available at THIS post when we have more information.

 

Sorry for any inconvenience.

 

Regards,

Joel - Community Support