Highlighted
msddvm
Silent Starter
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Nov 11, 2017

Trying to use soundtouch wireless link adapter with old wave radio, but no sound from speakers.

 
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Trying to use soundtouch wireless link adapter with old wave radio, but no sound from speakers.

Author Accepted Answer selected by msddvm

Hi msddvm,

 

Thanks for the post, and sorry to hear about the issues you're having with your system.

 

Just to confirm connections, you have the cable connected to the "Audio Out" on the SoundTouch Wireless Link, going to the red and white "AUX IN" connections on the back of the Wave Radio?  As well, you will have to turn up the volume on the Wave Radio to about 85% in order to get audio from the ST adapter.

 

Best,

Brandon

View solution in original post

3 REPLIES 3
Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Trying to use soundtouch wireless link adapter with old wave radio, but no sound from speakers.

Author Accepted Answer selected by msddvm

Hi msddvm,

 

Thanks for the post, and sorry to hear about the issues you're having with your system.

 

Just to confirm connections, you have the cable connected to the "Audio Out" on the SoundTouch Wireless Link, going to the red and white "AUX IN" connections on the back of the Wave Radio?  As well, you will have to turn up the volume on the Wave Radio to about 85% in order to get audio from the ST adapter.

 

Best,

Brandon

View solution in original post

msddvm
Silent Starter
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Nov 11, 2017

Re: Trying to use soundtouch wireless link adapter with old wave radio, but no sound from speakers.

Hi Brandon,

 

Thanks for the response. As it turns out, it was just a volume issue. Did't realize it had to be turned up that much.

 

mssddvm

Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Trying to use soundtouch wireless link adapter with old wave radio, but no sound from speakers.

Hi mssddvm,

 

Thanks for the post and follow-up!

 

Best,

Brandon