Highlighted
Silent Starter
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Dec 2, 2018

Re: Channels not working

Hi,

 

I have exactly the same issue. Came with Tune-In.

Highlighted
Audible Advocate
  • 3
  • 6
  • 0
Registered since

Dec 2, 2018

Error 3104 Soundtouch No Czech main broadcasters are available !

Problems with main broadcasters in Czech republic:Cesky rozhlas radiozurnal,Cesky rozhlas vltava,Cesky rozhlas 2 etc. Non of them are playing through TuneIn app in Soundtouch but all of them are playing in TuneIn app. downloaded from Google play

Highlighted
Friendly Fanatic
  • 7
  • 9
  • 0
Registered since

Nov 24, 2018

Re: 11/20 Update: TuneIn/internet radio information

Hi Bose,
all stations of Czech Radio are not listenable in SoundTouch in Czech Republic (local stations).
For example:
CRO DVOJKA
CRO RADIOZURNAL
All is functional without any mistake directly in TuneIn, vTuner, of course.
I can find them in SoundTouch-TuneIn, but when I want start listening, it looks like buffering some second, bur result is:
HMM....... ......(3104).

IF YOU ARE NOT ABLE TO REPAIR IT, PUT BACK THE OLD INTERNET RADIO.

Thank you for understanding.

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 5470
  • 235
Registered since

Dec 15, 2016

Re: 11/20 Update: TuneIn/internet radio information

Hi

 

Thanks for posting. I would recommend taking a look at this post with some links that can help.

 

TuneIn is replacing Internet Radio!

 

Regards,

 

Tony G - Community Support

Highlighted
Audible Advocate
  • 2
  • 2
  • 0
Registered since

Dec 2, 2018

Re: 11/20 Update: TuneIn/internet radio information

I have exactly the same problem. No stations of Cesky Rozhlas play from my presets anymore.

Highlighted
Quiet Contributor
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Dec 2, 2018

Re: 11/28 Update: TuneIn/internet Radio Information

Hi Team please can you check MVS radio station in mexico city,  it gives a error message when try to play (error 3103) its works in tunein app in my iPhone. before with internet radio option works too. Other station that I used works.

 thanks

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 127
Registered since

Dec 5, 2016

Re: 11/20 Update: TuneIn/internet radio information

Hello Petr Fiala,

 

Thanks for the post.

 

Can you let me know what specific stations are not playing? 

 

Can you find them in TuneIn radio in the SoundTouch app?

 

Are they producing an error when selecting them to play?

 

Also, can you let me know what region you're located in?

 

Best Regards,

Joel - Community Support

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 5748
  • 294
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Channels not working

Hi Kimx and Juffe,

 

Thanks for the posts.  I've tested these in house and they also give me the 3103 error.  I've raised a ticket to see if we can get the stations working again. I'll update the thread when I have more information.

 

Best Regards,

Brandon - Community Support

Highlighted
Moderator - Retired
  • 0
  • 3221
  • 127
Registered since

Dec 5, 2016

Re: Error 3104 Soundtouch No Czech main broadcasters are available !

Hello @polar,

 

Thanks for posting.

 

I'm sorry to hear this is happening. Are you located in the Czech Republic as well?

 

Warm Regards,

Joel - Community Support

Highlighted
Animated Arbiter
  • 24
  • 20
  • 0
Registered since

Nov 22, 2018

Re: 11/20 Update: TuneIn/internet radio information

 I am in the UK.