earlbier
Contributor
  • 8
  • 7
  • 0
Registered since

Dec 20, 2017

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

I still doesn't work. I have a text file from my speaker
earlbier
Contributor
  • 8
  • 7
  • 0
Registered since

Dec 20, 2017

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Still does not play all, I have a text file
MartinC
Advisor
  • 110
  • 91
  • 0
Registered since

Apr 10, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Sure, absolutely -  it was no big deal for me to collect the logs Barndon_M! 

Was pleasure to be helpful on behalf of all other "Play all" folks who might not felt comfortable to collect the logs themselves.

I missed your mesage as I have just sent another set (18 total so far) of logs through.

Hopefully there are more good news on the way for all of us soon!

Keeping my fingers crossed!:)

Mc

 

 

MartinC
Advisor
  • 110
  • 91
  • 0
Registered since

Apr 10, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Thank you Mattyboy - it was a pleasure to contribute a tiny bit to hopefully a successful resolution of the Play all issue!

And yes - I am too keeping my fingers crossed to hear about a reliable fix soon!:)

Take care,

Mc

 

 

MartinC
Advisor
  • 110
  • 91
  • 0
Registered since

Apr 10, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

As mentioned in earlier posts - It was a pleasure to be helpful on behalf of all of us struggling since the mid May fw upgrade.

Hopefully we hear good news from Bose's engineering team soon.

Mc

 

mcpson
Participant
  • 7
  • 2
  • 0
Registered since

Jun 9, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Add me to the growing list of Bose Companion 2 owners with multiple devices that will not play together. Only one of the 6 will play. The app says they are all playing but does not work.
DavidSJ
Enthusiast
  • 16
  • 67
  • 5
Registered since

Aug 31, 2017

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Hey there,

 

I am no longer a Bose customer due to permanent let downs, but I still follow the forum. I was just wondering if anyone has the play all issue when all speakers are wired to their router? My current speakers had a similar issue and wiring them to my router worked. Its not an ideal solution for wireless speakers obviously, but im just trying to help you guys out.

 

Take care,

 

David

adamrleggett
Contributor
  • 14
  • 7
  • 0
Registered since

May 11, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

I have four SoundTouch devices that were working fine - until I added virtually invisible 300 speakers - and now none of them are working correctly - especially with Play All.  I've tried resets and reboots - but wish I had checked here first - as it appears to be a known issue - and the new speakers were a red herring.  Are Bose software updates scheduled? - and if so, when is the next one due? - or are they ad-hoc, and a release pushed out once this is fixed? 

MartinC
Advisor
  • 110
  • 91
  • 0
Registered since

Apr 10, 2018

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

(at) Brandon_M: can you share from Bose engineering team an "ETA" for the Play all firmware bug that has been troubling us almost for amlost a month now please?

Thank you!

Mc

 

Mattyboy
Advisor
  • 119
  • 112
  • 0
Registered since

Jan 2, 2017

Re: MASTER: Play All not working correctly after 19.x update

Any reply from Bose engineering would be appreciated