mhillsy
Silent Starter
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Jan 26, 2019

Universal Remote not recognising Virgin Media TIVO

Hi,

not sure if anyone else is experiencing the same problem, but after working for months my universal remote no longer recognises my Virgin Media TIVO. My system is a sound bar 700 and all was working fine until last night. I’ve followed instructions to reset the universal remote and have reset the Bose and reconnected the remote. Everything else (TV, music etc) all working fine.

 

i’ve tried Brand VMedia, TIVO and Virgin Media but nothing works

 

any suggestions would be appreciated

 

3 REPLIES 3
Community Manager

Re: Universal Remote not recognising Virgin Media TIVO

Hi mhillsy,

 

Thanks for posting on the Community!  I'm sorry to hear about the troubles, but would be happy to help!

 

  • When the issue started, did anything change like an update to the soundbar or the TiVo box?
  • Have you been able to reset the TiVo box as well?
  • Have you been able to try the advanced remote setup by typing in the model number?

 

Let us know so we can further assist!

 

Warm Regards,

Tony A - Community Support 

Highlighted
brianandrus
Quiet Contributor
  • 0
  • 9
  • 0
Registered since

Jun 27, 2015

Re: Universal Remote not recognising Virgin Media TIVO

Yes, I am now trying to get my Bose to operate my Tivo Roamio Pro, which is has been able to do for years!

Moderator

Re: Universal Remote not recognising Virgin Media TIVO

Hi, brianandrus,

 

Thanks for your post. Sorry to hear that your remote has stopped operating your Tivo. We should be able to help you get it working again. Do you mind if I ask:

 

• Which Bose system does the remote control?

• Was there anything that coincided with it losing control of the Tivo?

 

Friendly regards,

 

Patrick A - Community Support