Quiet Contributor
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Feb 28, 2018

Re: VI 300 unable to pair after update

The updates are automatic. I wonder if we are able to turn it to manual. It was working perfectly, until the update. I watched it happen.

Highlighted
Animated Arbiter
  • 16
  • 45
  • 0
Registered since

Mar 27, 2017

Re: VI 300 unable to pair after update

Yeah my bar and rears were fine prior to the update.

What's puzzling me, is why I can't see anymore posts about this issue? And why bose aren't responding?
Highlighted
Animated Arbiter
  • 16
  • 45
  • 0
Registered since

Mar 27, 2017

Re: VI 300 unable to pair after update

Moderator's, hello????
Highlighted
Animated Arbiter
  • 16
  • 45
  • 0
Registered since

Mar 27, 2017

Re: VI 300 unable to pair after update

Terrible customer service lately.
Highlighted
Quiet Contributor
  • 0
  • 3
  • 0
Registered since

Feb 28, 2018

Re: VI 300 unable to pair after update

Success! I was able to pair with my Soundouch speaker, again. I left the speaker unplugged overnight. I turned my phone off and restarted it. I had to readd the speaker, but. it paired. 

Highlighted
Quiet Contributor
  • 1
  • 9
  • 0
Registered since

Dec 11, 2016

Re: VI 300 unable to pair after update

Try to re-pair it after 2 weeks later. Power already turn off for 2 weeks. Resetting default setting on the sound touch 300. Same problem, bass module able to pair immediately on the first attempt, not for the VI surround speaker.

Highlighted
Animated Arbiter
  • 16
  • 45
  • 0
Registered since

Mar 27, 2017

Re: VI 300 unable to pair after update

I meant to come back and say.. I managed to get mine going, by plugging into a different wall plug socket.
I've no idea why that's fixed it, but it has! 😨 😂