Animated Arbiter
  • 38
  • 60
  • 3
Registered since

Mar 21, 2016

Is TuneIn down generally?

TuneIn just stopped working half an hour ago, and continues not to appear on my app. Is this a general problem - I am in France? Not that I like it, but at least it means I can listen to internet radio, even if not all the stations I want.

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Animated Arbiter
  • 38
  • 60
  • 3
Registered since

Mar 21, 2016

Re: Is TuneIn down generally?

Author Accepted Answer selected by clearcomms

And now some hours later, it’s back.  Frankly it is typical of TuneIn to have a major outage just when huge numbers of people are turning to internet radio instead of streaming services!

View solution in original post

4 REPLIES 4
Highlighted
Silent Starter
  • 0
  • 1
  • 0
Registered since

Mar 25, 2020

Re: Is TuneIn down generally?

I can't get any radio in my SoundTouch 30 so I assume its the same issue. I'm in London.

Highlighted
Animated Arbiter
  • 38
  • 60
  • 3
Registered since

Mar 21, 2016

Re: Is TuneIn down generally?

Thanks Simon - it is helpful to know it’s not just me!

Highlighted
Animated Arbiter
  • 38
  • 60
  • 3
Registered since

Mar 21, 2016

Re: Is TuneIn down generally?

Author Accepted Answer selected by clearcomms

And now some hours later, it’s back.  Frankly it is typical of TuneIn to have a major outage just when huge numbers of people are turning to internet radio instead of streaming services!

View solution in original post

Highlighted
Gabby Guru
  • 256
  • 1222
  • 25
Registered since

Nov 12, 2015

Re: Is TuneIn down generally?


@clearcomms wrote:

And now some hours later, it’s back.  Frankly it is typical of TuneIn to have a major outage just when huge numbers of people are turning to internet radio instead of streaming services!


Same here in Canada. I couldn't get anything to work. TuneIn presets or one custom URL. Flipped over to Stingray over Airplay for a couple hours then came back. All good.

 

I am wondering if this was a TuneIn problem or a problem at Bose. I say this only because my custom URL didn't work.